Kategoriat
Yleinen

Laituri

minun rannassa on meren ja joen erottava laituri . nimeltään break water pier . eli tässä kohtaavat joen makeat vedet ja meren suolaiset vedet . olisikin näin yksinkertaista , mutta tässä kohtaa myös puhdas meri ja roskia tuova joki . Joen rannat ovat täynnä bambu ja peltihökkeleitä joissa asustaa maattomia kalastajia . ongelmat tulevat sitten kun alue on nousu ja laskuvesi aluetta ja kaikki sanitaatio tapahtuu näiden paalujenvaraan rakennettujen mökkien alle , siis ihan kaikki . vähäsateisena ja meren ollessa rauhallinen alueelle kertyy roskaa ja paskaa tuhottomasti . ja kun tulee ne ensimmäiset kovat sateet ja joki nousee ääriään myöten . silloin tapahtuu kummia joen mökkikylän sanitaatio rannoilta saa vauhtia kohti merta . lopulta kaikki se bakteerivesi ja tuhoton määrä roskia kelluu merellä ja kun tulee nousuveden aika niin aallokko kuljettaa osan roskista rannoille mutta ei todellakaan niiden lähtöpisteeseen vaan uimarannoille , osa jatkaa kulkuaan merellä ja päätyy roskalautoiksi mereen tai merenelävien ruoaksi , täyttäen mahat ja lopulta tappaen nälkään valaat , delfiinit , merikilpikonnat ym merenasukkaat ,tämä siksi ettei muovi sula kenenkään vatsassa vaan täytää sen ja lopulta ei voi syödä .vaan kuolee nälkään. tämä kaikki vain meidän ajattelemattomien ja laiskijen ihmisten takia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *