Kategoriat
Yleinen

aamuuinti

Huomenta , aamu alkoi taas tuttuun tapaan . klo 6 ylös ja kahvinkeittoon . terassailla rauhallinen tuokio kahvikupin äärellä ja nauttien meren katselusta . Sitten sonnustautuminen uimasortseihin ja kohti Dipolog bulevardin rantaa. Rannalla sitten pieni katsaus meren tuomiin roskiin joita ei onneksi ollut kovinkaan paljon . sitten kävellen pitkin vedenrajaa katsellen mitä löytyy . Lasinsirpaleita , pieniä muoviroskia ym sälää alkoi kertymään pikkuhiljaa . aluksi pieneen muovipussiin joka täyttyi aika pian . No ne roskikseen ja roskiksen vieressä oli onnekseni tyhjä riisisäkki jonka otin mukaan ja sitä sitten kävellessä kilometrin rantaa pikkuhiljaa täytin . Muovipakkauksia , Muovipulloja ja muuta erilaista muovista valmistettua sälää sekä lasinsirpaleita löytyi niin , että kun ranta oli kävelty toiseen päähän säkki oli kokolailla täysi , Mutta huomioitavaa ja jopa positiivista oli se , että illalla alueella söi ja joi sekä nautti Bulevardin kauniista maisemasta tuhansia ihmisiä ja roskia oli VAIN tämä YKSI riisisäkillinen . Ihmiset ovat ottaneet kiitettävästi käyttöönsä roskakorit joita Bulevardille on kaupunki laittanut . SEA PROTECTOR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *