Kategoriat
Yleinen

meret ilman muovia

heippa , tämä on elämäni ensimmäinen blogi kirjoitus . alku tuntuu aika hankalalta pelkästään jo tämän blogisivuston toiminnan ymmärtämiseksi , mutta eiköhän se siitä luonnistu kun vain jaksaa ihmetellä nettimailman toimijoiden aivoituksia mitä he sanovat helpoiksi . —— Mutta asiaan, olen sellainen änkyrä joka kerää roskia meren rannoilta päivittäin , siinä tulee tutuksi koko elämän kierto mitä tulee muovin käyttöön ihmisten arjessa . karkkipapereista kakkavaippoihin kulkeutuu meriin ja sitten jonkinajan kuluttua rannoille . nyt opettelen käyttämään myös tätä blogi mailmaa hyväkseni kertoakseni millaista roskaamista me ihmiset saamme aikaan . Meret eivät todellakaan ole meidän roskien , etenkään muovisten paikka . Elämä merissä ei tarvitse muovia . Muovi auttaa meitä arjessa monintavoin , mutta se täytyy joka kertaa muistaa pakata ja viedä kierrätykseen käytettäväksi uudelleen erilaisiin tuotteisiin , likaiset muovit käytetään sitten öljyn tapaan esim sähköenergiaksi jolla taas ladataan monelle niin rakkaita vempaimia jotka eivät nekään ole mitään mukavia löytää merenrannoilta kun niiden aika on loppu . tässä eka saarnani . terveisin SEA PROTECTOR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *